Следва

Анорексията. Психологически причини за болестта

Диетичен хляб без брашно с шест зърна

Пълнозърнест хляб, приготвен от смилането на цели зърна. Хлябът без брашно със шест зърна е с приятен вкус и...

Food преди 14 години

Пълнозърнест хляб, приготвен от смилането на цели зърна. Хлябът без брашно със шест зърна е с приятен вкус и аромат и предотвратява появата на гастрит и язви, понижава нивото на холестерола в кръвта.

Ниско калоричен хляб, беден на мазнини, богат на витамини, минерали, баластни вещества, допълнително обогатен със зърна, които го правят подходящ за здравословно хранене.

Соевите зърна в него съдържат и много антиоксиданти, които защитават клетките от старене, богати са на витамини В9 и В12, които стимулират производството и зреенето на червените кръвни телца.

Ленът е основен източник на фибри, които действат благоприятно на храносмилането и отделителната система и създават усещане на ситост. Поради пречистващото си действие, лененото семе е много полезно по време на диети, за профилактика на рак на дебелото черво и високо кръвно налягане. Има противовъзпалителен ефект и възпрепятства всмукването на животинския холестерол.

Хлябът подобрява функционирането на червата, подпомага намаляването на телесното тегло при диети за отслабване. Препоръчва се на лица страдащи от затлъстяване, хроничен запек и диабет.
Произведен по съвременна модерна технология, без консерванти, нарязан на равни филийки.

Състав:
пшеничен шрот, хлебна мая, сол йодирана, кисела закваска, подобрители, сусам, мак, лен, овесени ядки, соеви зърна, вода.

Хранителна стойност за 100 гр. продукт:
хляб 400 гр

Белтъчини - 8.7%
Мазнини - 3.25%
Въглехидрати - 42.8%
Влакнини - 9.6%
Енергийна стойност - 102 Ккал.

Здравословен хляб Вита ще намериш в магазина до вас.

More from View Sofia

More Food